پیاز قرمز را می توان سرخ کرد، تفت داد، آب پز کرد. می توان آن را به آبگوشت اضافه کرد یا به صورت بلانچ استفاده کرد. اما تنها در صورت استفاده به صورت خام می توانید از طعم کامل محصول لذت ببرید و حداکثر بهره را از آن ببرید.
راه های زیادی برای استفاده از پیاز قرمز وجود دارد تا عطر، طعم و فواید آن را به طور کامل آشکار کند. در اینجا نمونه هایی وجود دارد.شاید از بین همه سبزیجات، پیاز را بتوان محبوب ترین در روسیه نامید.
البته ما هویج، چغندر و کلم را به مقدار زیاد مصرف می کنیم، اما اگر در خانه پیاز نباشد، بعید است که بتوانیم چیزی بپزیم. خوش طعم. حتی فرنی گندم سیاه معمولی یا سیبزمینیهای خورشتی با پیاز چندین برابر خوشمزهتر میشوند و اگر پیاز طلایی سرخ شده در روغن را اضافه کنید سادهترین غذا تقریباً به یک غذا تبدیل میشود.
بدون آن، آشپزخانه ما خستهکننده و بیمزه خواهد بود.انواع مختلفی از پیاز در طبیعت وجود دارد و در پاییز، زمانی که همه سبزیجات رسیده اند، می توانیم پیاز را در فروشگاه ها انتخاب کنیم، اگرچه اغلب می توانید محصول بهتری را در بازارها خریداری کنید.
اگر جایی در روستاهای همسایه کاشته شده باشد. پیازی که ما به آن قرمز می گوییم گرانتر از سفید است، اما خانم های خانه دار با کمال میل آن را می خرند.
علاوه بر این که در سالادها و غذاهای دیگر بسیار زیبا به نظر می رسد، به نظر بسیاری از مردم از پیازهای معمولی رنگ روشن خوشمزه تر است.رنگ پیاز قرمز را میتوان بنفش در نظر گرفت و طعم آن واقعاً متفاوت است.
کسی میگوید که شیرینتر و نازکتر است، غشاهای مخاطی دهان را نمیسوزاند. برای دیگران، برعکس، پیاز قرمز تیز و سوزان به نظر می رسد، اگرچه طعم جالب تری نسبت به پیازهای روشن دارد.
طعم و عطر پیاز به محل رشد آنها و نحوه مراقبت از آنها بستگی دارد. محتوای کمی ویتامین ها و مواد معدنی نیز به این بستگی دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.